ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ CURING THE LIMBO ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

unnamed.jpg

Το Σάββατο 25 & την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, θα πραγματοποιηθεί διήμερο φωτογραφικό εργαστήριο σε συνεργασία με το «Άι Λαβ Άθενς πρότζεκτ» και τον καταξιωμένο φωτογράφο Γιώργο Μαλεκάκη

Οι συμμετέχοντες, αναγνωρισμένοι πρόσφυγες, στο ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα ένταξης του δήμου Αθηναίων, Curing the Limbo, φωτογραφίζουν την πόλη και την παρουσιάζουν μέσα από τη δική τους ματιά.

 Το εργαστήριο θα γίνει στον πολυσυλλεκτικό χώρο που λειτουργεί στην Πλατεία Θεάτρου (πρώην Bar Guru Bar) και φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, τις δράσεις της ομάδας We Need Books, στο πλαίσιο του προγράμματος This is Athens-Polis.

 Οι φωτογραφίες του εργαστηρίου θα παρουσιαστούν σε καλλιτεχνική έκθεση που ετοιμάζει η ομάδα του συνΑθηνά του δήμου Αθηναίων, στην εκδήλωση του Curing the Limbo για τη σύνδεση των νέων κατοίκων της πόλης με τις ομάδες πολιτών της Αθήνας, στα μέσα Ιουνίου 2019. 

Stay tuned για περισσΟτερες πληροφορΙες!

Το εργαστήρι φωτογραφίας πραγματοποιείται για το πιλοτικό πρόγραμμα ένταξης Curing the Limbo, με τη συνεργασία των προγραμμάτων συνΑθηνά και This is Athens-Polis.

#CuringtheLimbo #synAthina #UniversityofAthens #CRS #IRC #ThisIsAthensPolis #PlateiaTheatrou #KatastimaStoKentro #iloveathensproject #ThisisAthens #CityofAthens #cityactivities  #socialinnovation