ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ CURING THE LIMBO

MM_07787.jpg

Περισσότεροι από 200 προσκεκλημένοι παρακολούθησαν, εχθές, Δευτέρα 15 Απριλίου στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων την εκδήλωση γνωριμίας και ενημέρωσης με το πρόγραμμά μας!

O  δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, με την ευκαιρία της παρουσίασης του προγράμματος του δήμου Αθηναίων, δήλωσε ότι «διαχειριστήκαμε το προσφυγικό όχι ως ένα συγκυριακό ζήτημα, αλλά ως ένα φαινόμενο που θα απασχολήσει για χρόνια την Ελλάδα και την Ευρώπη. Γι' αυτό και με απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις διεθνείς υποχρεώσεις, διαφυλάξαμε την κανονικότητα της πόλης και και την αρμονική συνύπαρξη κατοίκων και προσφύγων. Είμαστε ο πρώτος φορέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης με σχέδιο διαχείρισης του προσφυγικού»,

Eκ μέρους του Curing the Limbo μίλησαν όλοι οι εταίροι και παρουσίασαν σε δημοσιογράφους, stakeholders και συνεργαζόμενους φορείς, το όραμα, τους στόχους και τη φιλοδοξία του προγράμματος να δημιουργήσει ένα νέο καινοτόμο και ολιστικό μοντέλο ένταξης, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ευρωπαϊκών πόλεων .

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν η Αμαλία Ζέπου, αντιδήμαρχος Κοινωνίας των πολιτών και Καινοτομίας, ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης, αντιδήμαρχος Μεταναστών και Προσφύγων, η Θάλεια Δραγώνα, επικεφαλής από την ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Joshua Kyller country manager της Catholic Relief Services (CRS), η Jana Frey country director της International Rescue Committee (IRC)  και η Μαρία Λογοθέτη, διευθύντρια του γραφείου δημάρχου Αθηναίων και πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών.

Για περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωσης και για το δελτίο τύπου ακολουθήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο

#CuringtheLimbo #cityofAthens #Serafio #CRS #IRC #UniversityofAthens #thisisathens #synathina #launchevent #media #UrbanInnovativeActions #UIAinitiative #UIAcities #integration #socialcohesion #socialexchange #socialinnovation